Generalno

Istorija naše radionice

Istorija Radionice Iguana Hand Made

Inspirisani mirisom prirodne kože što je i čini kao jedinstenim i nezamenljivim materijalom, nastala je porodična mala radionica SZR Iguana koja je osnovana 1997. god u Novom Sadu. Zvanično ime Iguana govorilo je o nekom budućem uspehu i prepoznatljivosti.

Sam početak našeg rada i razvoja zasniva se na izradi našeg prvog artikla – koznog kaiša, a zatim i opreme za kućne ljubimce, futrola za noževe, privezaka i drugih sitnih proizvoda od kože.

Iguana je vremenom rasla, a sa njom zajedno i mnogi drugi artikli koji su se nekako sami nametnuli:

  • tašne
  • novčanici
  • razne futrole,
  • i mnogi drugi proizvodi od kože.

Ubrzo, počeli smo da radimo za poznate brendove utiskujući njihov logo na naše artikle. Maštali smo o tome da i mi postanemo poznat brend i da naša Iguana bude prepoznatljiva kako sa proizvodima tako i sa kvalitetom.

Pravili smo sve veći i veći krug zadovoljnih kupaca oko našeg brenda. Naši proizvodi su počeli sve više da se traže zbog veoma pristupačnih cena i naravno kvaliteta, tako da smo otvorili i izložbeni salon u Novom Sadu 2006. god a zatim u Beogradu 2015. god. Trudom i radom uspeli smo da dodjemo do velikog broja artikala koji će naravno uvek da krase našu Iguanu.

Danas, možemo slobodno da kažemo da je Iguana porasla i postala jedna poznata kuća kako evropskog a nadamo se u skorijoj budućnosti i svetskog ranga.